Finaste fodrade regnstället – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Finaste fodrade regnstället

I samarbete med Jollyroom

Tråkigt nog har det regnat hela dagen och all snö har smällt bort. Så i eftermiddags var vi ute och lekte i världens absolut tråkigaste väder – slask. Typisk underbar Göteborgsvinter. Haha! Blöta och kalla dagar som dessa är det väldigt viktigt med rätt kläder för de små och lägligt nog fick vi hem ett paket från Jollyroom häromveckan. Så något roligt med det här ruskvädret var i alla fall att vi nu fick ett ypperligt tillfälle att testa alla de nya fina grejerna från Nordbjørn, som för mig faktiskt är ett helt nytt märke. Men vart tog all snö vägen? Isabella tyckte att det hela var väldigt märkligt… Bara en liten skruttig snögubbe kvar.

Vi har fått prova ett fleecefodrat regnställ i två delar, fodrade regnvantar och vattentäta vinterstövlar. Gissa om jag blev glad när jag hittade leopardmönstrade regnkläder?! Jag ÄLSKAR ju som ni vet allt med leoprint så det här föll mig helt i smaken. Så himla himla fint! Jag fick en fråga för någon dag sedan hur Isabella upplever den stora temperaturskillnaden i och med att hon i princip kunde gå ut naken i Brasilien och att det här i Sverige behövs flera lager kläder. Hon tycker nog att det är lite märkligt med alla olika plagg som ska på, men annars märker jag ingen större skillnad. Jag är alltid väldigt noga med att hon ska slippa frysa då det är något jag själv verkligen avskyr och klär henne av den anledningen hellre lite för varmt. Därför blev jag väldigt glad när vi kom in efter 1,5 timmes utomhuslek i 2-3 grader och varken hennes små fingrar, tår eller kropp kändes kalla. Alla tummar upp!

Vinterstövlarna klarade många hopp i slaskiga vattenpölar utan att släppa in en endaste liten droppe. Superbra! Idag körde vi bara på vanliga strumpor i, men vi valde en storlek större än normalt så vi får plats med en tjockare socka när det blir kallare. Ett stort plus till alla väl synliga reflexer för det blir verkligen MÖRKT om eftermiddagarna. Att man glömmer så lätt, varje år blir man lika chockad över hur tidigt mörkret lägger sig…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Line

  Fleece er ikke et bra för for barn. Det puster ikke og er egentlig bare klamt og fuktig! Sverige må begynne å bruke ull! Jeg er norsk som bor i Sverige og hver vinter blir jeg så frustrert over svenske foreldre som kler barna sine i klær som ikke puster. Prøv ull, så merker du forskjell 🙂 Jeg bruker selv også kun ull om vinteren på de kaldeste dagene.

  Bare et tips! Mer til andre enn dere da, dere er jo stort sett i varmen om vinteren 🙂

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Åh ja ull gillar vi massor också och har ett par plagg, men tycker att det kan klia lite ibland… Vill du tipsa om något favoritmärke? 🙂 Kram!

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Haha han älskar vinterdagar med mycket snö, blå himmel och sol precis som jag 🙂 Gråa, regniga och slaskiga dagar vill han nog helst boka en returbiljett till Brasilien snarast möjligast haha (jag också… fast det är ändå rätt mysigt ibland). Kram!

Annons