Nina Malmström

Min bröllopsklänning

God morgon fina ni! Hoppas att ni har sovit gott – det har jag i alla fall trots att jag inte kom i säng förrän klockan två… Isabella hade en av sina bättre nätter i natt tack och lov, efter en lite skrikfest precis innan jag hann somna. Jag hade världens huvudvärk när jag gick och la mig igårkväll, men den var helt borta nu när jag vaknade. Antagligen tack vare alla timmars sammanhängande sömn. Det botar verkligen allt, nästan i alla fall. Idag har vi inga större planer på schemat, mer än att vi tänkte försöka pallra oss iväg till gymmet för första gången på år och dagar. Sedan ska vi även hämta lillans kusin på dagis så de får leka ihop ett par timmar. ”Var är Stinisen?”, har Isabella frågat ungefär tiotusen gånger sedan i söndags. Häromnatten vaknade hon till och med och grät efter Stina… Så jag vet någon som kommer bli hur glad som helst. Vi hoppas att snön ligger kvar på marken tills dess så kanske vi kan gå ut och åka pulka eller bygga en snögubbe, men just nu verkar det som allt är på G att töa bort. Trist! Jag ÄLSKAR snö, men något av det värsta jag vet är helt klart slask. Så himla tråkigt ju!

Jag vet att jag nämnde att jag hade varit iväg och provat lite bröllopsklänningar i förra veckan och tänkte att jag skulle visa er några bilder. Jag har en supertalangfull kompis i Brasilien som jobbar med att designa och sy upp festklänningar. Hon har bland annat gjort den underbara klänningen som jag hade på mig på min mosters bröllop i somras och jag bestämde mig redan då för att om jag någon gång ska gifta mig så kommer jag be henne att göra min klänning. Sagt och gjort. Även om det kommer dröja ett bra tag tills det blir dags för mitt och Gabriels bröllop – troligtvis blir det sommaren 2019 – så skadar det ju aldrig att vara ute i god tid. Jag tittade förbi Carolina i fredags för att spåna lite idéer, kolla runt efter inspiration och titta på några tyger. Jag hittade med en gång en klänning vars överdel jag fastnade för direkt. Något i den här stilen har jag tänkt mig, men med en annorlunda nederdel tror jag. Tänker mig att den ska vara figursydd ner till strax efter rumpan och sedan gå ut lite. Inte allt för mycket sjöjungfrumodell, men jag tycker ändå att det är fint när man framhäver formerna något. Annars blir det lätt lite för ”prinsessigt”. Vad tror ni? Det lustiga var att jag verkligen hade noll koll på vad jag var ute efter när jag steg in i Carolinas ateljé 3gurias, men när jag kom ut en timme senare visste jag nästan exakt hur jag vill att min bröllopsklänning ska se ut.Det ser lite tokigt ut för klänningen var något för stor så Carolina har nålat upp den här och var, men visst är den helt fantastisk?! Hon är SÅ duktig!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.