Londons bästa brunch – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Londons bästa brunch

Hej fina ni! Nu är vi hemma igen efter våra två små äventyr – men imorgon bär det av igen. Då är det dags att åka upp till släkten i Värmland för att fira jul. Mycket packande de senaste veckorna och trots att det är något som jag egentligen avskyr känns det ändå helt okej, jag gör det liksom på rutin nu. Haha! Vi har i alla fall haft det helt underbart i London, så himla mysigt att ha två hela dagar tillsammans bara jag och Gabriel. Vi kom in med tåget från Gatwick redan vid tiotiden och då var vi så hungriga att vi bestämde oss för att käka en sen frukost på något nice ställe. En av er läsare, tror det var Ellen, hade gett mig massor med bra Londontips och ett av dem var brunch på The Wolseley i Piccadilly. Alltså vilket ställe! Urmysigt och SÅ stämningsfullt – det kändes som om vi var med i någon gammal engelsk film. Och maten var to-die-for! Vi beställde in pannkakor med bär och varsin cappuccino. Mums! Lite dyrt kanske, men helt klart värt ett besök. Det gäller nog dock att vara ute i god tid eller kanske till och med boka bord i förväg – vi kom ju dit tidigt en måndagsmorgon, men fick ändå vänta i 20 minuter i baren. Men som sagt, SÅ värt. Tusen tack för tipset Ellen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellen

  Vad bra att ni gillade! Vi är på plats i London nu över jul och ska fira med min mans familj i år, så blir en brunch där imorgon och sen Winterwonderland som min 2.5 åring nog kommer att äääälska!
  God jul på er!

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Åh tusen tack för tipset igen Ellen, jag är SÅ glad att vi hann dit 🙂 Hoppas ni fick en mysig jul tillsammans! KRAM