Nina Malmström

Hugga egen gran

Hej fina ni! Dan före dan före dopparedan… Vi har varit ute i min farbrors skog och huggit en gran. Väldigt spännande tyckte de små, och även Gabriel som aldrig varit med förr. 13 minus har vi haft idag så vi var rejält påpälsade och så tände vi en brasa att värma oss vid. Urmysigt!Isabella fick åka med i traktorn och det måste nog ha varit dagens höjdpunkt. Som vi har spanat på traktorerna på stranden i Rio och nu fick hon hoppa upp i en själv. Wow! På förmiddagen var jag och Gabriel iväg och tränade vilket kändes väldigt bra innan all julmat. Haha! Resten av dagen har bestått av massa lek och bus – så kul med huset fullt med både kusiner och sysslingar tycker lillan. Inte en lugn stund! Imorgon ska vi upp till fjället en sväng för Gabriel och mim svägerska Amanda har fått varsin förtidig julklapp i form av en skidlektion med instruktör. Det ska bli SÅ roligt och jag hoppas att de kommer gilla det. Ser fram emot att åka på skidsemester ihop med hela familjen om ett par år. Men nu: julmys. Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.