Äntligen! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Äntligen!

God morgon från Värmland! I onsdags, dagen innan vi skulle åka upp hit för att fira jul, kom äntligen det där brevet som jag väntat på ända sedan i juni. Efter många om och men samt en hel del strul (då jag läst delar av min utbildning på olika universitet och hamnat lite i kläm mellan instituten) fick jag till sist mitt examensbevis – så nu är jag alltså helt redo för min master som börjar i slutet av januari. Det känns toppen! En riktigt bra för tidig julklapp 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ninamalmstrom
      ninamalmstrom

      Tusen tack snälla du! Jag har läst en kandidat i vårdvetenskap med inriktning folkhälsovetenskap så någon läkare blir det inte av mig 🙂 Men ska fortsätta med studierna nu i vår och påbörja en master i socialt arbete.

Annons