Nina Malmström

God jul från Värmland!

Vill önska er allihopa en riktigt underbar och magisk jul! Den här julafton började på allra bästa tänkbara sätt med massa mys i sängen ihop med min lilla familj. Sedan blev det grötfrukost tillsammans med allihopa och så en morgontur med hästarna ut i skogen. Så himla mysigt! Det blev en stund i stallet även för de små 🙂 Isabella gjorde premiär på hästryggen. Kul!Nu sitter vi här framför Kalle och väntar på att få hugga in på julbordet. Så hungrig! Isabella har kämpat för att hålla sig vaken hela dagen, men däckade nu i min famn efter bara några minuter. Lilla skruttan! Superspännande med julafton och all väntan på tomten… Ha nu en fantastisk fortsatt dag ihop med era nära och kära. Stora kramar från oss! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.