Nina Malmström

Bildbomb från julafton

Hej finaste ni! Har ni haft en mysig juldag? Det har vi här i Torsby, en väldigt väldigt lugn en. Det är väl precis så en juldag ska vara! Dagen började dock extremt tidigt med skrikkalas deluxe, vet inte alls vad som flög i lillan -men det finns helt klart härligare sätt att vakna på. Efter ungefär trettio försök att lugna henne och få henne att somna om gav Gabriel upp och gick ner med henne. Jag fick sova kvar några timmar till. Tack min älskling! Sedan åkte jag och Isabella iväg på playdate så då fick han också en liten stund att vila. Jag träffade tre gamla kompisar från stallet – jag var här i Värmland på ridläger varje sommar som liten och vi var flera tjejer som hängde ihop massor. Nu har nästan alla av oss fått barn, och det inom loppet av typ 1,5 år. Så himla kul! Det kanske blir ett nytt litet ridskolegäng om ett par år. Haha!

Efteråt skulle vi egentligen åka och möta upp min kusin med barn för skridsko- och pulkaåkning samt lite korvgrillning, men Isabella totaldäckade i bilen så vi vände hemåt istället. Hon var nog helt slut efter den inte helt lätta starten på dagen och så julafton såklart. Apropå gårdagen tänkte jag nu bjuda på en bildbomb från dess senare del. Vi åt såklart även massor med mat, men då var jag så himla upptagen med att just äta att jag helt glömde bort att fota 🙂 Pappa, jag, Isabella, Stina, mamma och min storebrorsa.Ett hav av julklappar…Mina små tomtenissor <3Sedan kom äntligen jultomten och Greta, mitt lilla yrväder till kusinbarn, var såklart först fram. Hon genomskådade tomten redan förra året, då hade hon inte ens fyllt tre år… Isabella tyckte att tomten var lite läskig, men väldigt spännande. Att han dessutom pratade portugisiska gjorde ju självklart även hela grejen extra intressant.De små fick hjälpa till att dela ut resten av klapparna.Ett gäng utslagna barn i soffan framför TV:n efteråt.

Imorgon ska jag och Gabriel faktiskt iväg på tu man hand. Han fick en hotellövernattning med spa och trerätters middag av mig i julklapp och det ska verkligen bli hur underbart som helst. Kanske att vi hinner upp en tur till fjället på förmiddagen också – det gick verkligen super när han skulle lära sig att åka skidor i lördags och det vore kul om han fick öva lite mer innan vi åker tillbaks till Göteborg. Men nu: SOVA!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.