Nina Malmström

Ny overall till lillan

I samarbete med Jollyroom

Det här med vinterkläder till barn är egentligen något väldigt nytt för mig. Än så länge har det bara varit några enstaka veckor per år för oss som lillan behövt mer än en tunn jacka och filt över sig i vagnen. Nu kanske vi är här uppe i norr för att stanna och då behövs såklart rejäla ytterkläder som klarar kalla, blöta och långa vintrar. Häromveckan fick vi lägligt nog hem en ny overall från Jollyroom till Isabella. Den kommer från märket Nordbjörn och finns i flera färger, men självklart valde vi en i leopardmönster. Älskar ju leo! Så kul med en overall som sticker ut lite bland alla enfärgade och perfekt för att hålla koll på sin unge i pulkabacken. Dessutom är den verkligen super på alla sätt och vis. Vi har nu hunnit testa den i både i regnigt och slaskigt vinterväder a lá Göteborg och i massa snö här i Värmland. Overallen har alla fiffiga detaljer som kan tänkas behövas – bland annat slitstark förstärkning över knä och rumpa, avtagbara stövelremmar och reflexer. Den är riktigt varm och givetvis både vatten- och vindtät. Overallen har tejpade sömmar och vattenpelare på 10 000 mm. Perfekt till massa lek och bus ute med andra ord, hela vintern. Vinterstövlarna kommer även dem från Nordbjörn och vi är supernöjda där med. Alla tummar upp från oss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelique

    Hej! Du har ju flyttat mellan olika länder väldigt mycket och jag kan tänka mig att det går smidigare för varje gång och att du kanske samlat på dig lite tips på vägen? Det hade isf varit jättekul med ett ett inlägg om det! 🙂 Jag ska flytta till Barcelona nästa år och längtar såå himla mycket, jag har bott utomlands förut men då har det varit kortvarigt (som mest ett år), men nu flyttar jag permanent om allt får enligt planen och det hade varit intressant med ett inlägg om vad man bör tänka på, hur man kan göra det så smidigt som möjligt osv. Kram