Tillbaka till civilisationen – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Tillbaka till civilisationen

4379ca8b-3931-4063-b60f-40036f79a49f24494ec4-f904-49d8-a535-c4bd1bd8cfdcHej fina ni! Nu är vi tillbaka i civilisationen efter en vecka på landet. Haha, nejdå – vi har haft sju supermysiga dagar i Torsby och vi är himla glada över att vi har det här fantastiska stället att besöka ett par gånger per år. Min farbror och faster tog för nästan tjugo år sedan över den gamla släktgården som byggdes av min farmors morföräldrar i slutet av 1800-talet. Är ni nyfikna på att läsa och se mer av Torpgården kan ni titta in HÄR 🙂 Isabella har lekt massor med sina sysslingar Axel och Greta och det är så kul att se hur bra de går ihop trots att det skiljer ett par år. Nästa jul kommer de säkert vara ännu mer jämna och ha ännu roligare ihop, ja säkert redan i sommar då det vankas bröllop för min kusin. Längtar redan! Det har blivit en hel del bus i snön och en och annan snögubbe. Tur det – för här i Göteborg är marken helt kal. Inte endaste liten snöflinga. Hoppas att det snart blir ändring på det!

Jag och Gabriel hade det förresten helt underbart under vår hotellvistelse på Selma Spa. Vi tog det sååå lugnt, spa:ade, åt supergod mat och löste ett par världsproblem under tiden. Alltså att få sova en hel natt utan att bli väckt en enda gång kan vara det mest fantastiska som finns… Att vi fått TVÅ sådana nätter under loppet av två veckor är guld värt. Det kommer jag leva på länge. Vi avslutade vistelsen med en lång och härlig frukost till den här ljuvliga utsikten. Vi tog förresten tåget tillbaka till Göteborg igår efter lunch och det gick lyckligtvis som på räls (hehe). Inte som förra årets mardrömsresa då vi blev sittande i över FYRA timmar utan varken el eller tillgång till toalett, vatten och mat. Katastrof! Men det slapp vi som tur var den här gången. Isabella lekte så fint nästan hela vägen med sina små bondgårdsdjur som jag köpte i resepresent precis innan tåget skulle gå. Sedan sov hon sista timman. När tågen går som de ska utan förseningar eller andra tråkigheter så tycker jag faktiskt att det är ett av de absolut bästa och smidigaste sätten att resa på, framför allt med barn. Man slipper alla tusen moment på flygplatsen, man kan hålla utkik efter Mamma Mu och Kråkan längs alla fält och skogar man passerar samtidigt som man kan ta sig en liten svängom när det blir alldeles för mycket spring i benen. Väskorna körde mina föräldrar upp och ner i deras bil så vi slapp även släpa på massa tungt och otympligt bagage. Perfekt! God fortsättning på er nu – bara två dagar kvar av 2017. Helt galet! Vill ni ha en årsresumé? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons