Nina Malmström

Gissa vart vi ska!

Gomorron gomorron! Gissa vart vi ska idag…Alldeles riktigt ja – Liseberg. Vi fick ett nästan helt oanvänt Lisebergshäfte av brorsan i somras, men har inte hunnit gå förrän nu och idag är sista dagen som det är öppet för 2017. Så bäst vi passar på! Hade såklart allra helst velat gå innan jul för att maxa julstämningen, men vi fick bara inte ihop det… Fick nöja oss med Winter Wonderland i London istället 🙂 I väntan på att pappan i familjen ska vakna hänger jag med den här galenpannan. Vi har myst framför Alfons Åberg och lekt med hennes nya leksakståg. Jag har googlat runt lite efter bröllopslokaler också – jag vill helst gifta mig på någon herrgård eller litet slott i närheten av Göteborg. Finns så många magiska platser! De flesta jag hittar godkänner dock bara mat och dryck från sig själva och det är ju såklart jättebekvämt, men också rätt dyrt… Vet ni kanske något ställe där man kan fixa egen catering och alkohol?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.