Hejdå julen! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Hejdå julen!

Hej fina ni! Det blev en mysig dag på Liseberg och jag är glad att vi tog oss dit till sist. Det blev ett fint avslut på julen. Isabella ÄLSKADE allt, förutom flygplanskarusellen – den var jätteläskig – tjejen som skötte den var så snäll och stannade så vi fick gå av mitt i. Farfarsbilarna däremot ville hon åka om och om igen och det var även superspännande med alla snögubbar och kaniner överallt. Första 1,5 timmen snöade det på oss och det var så stämningsfullt, men sedan övergick det i snöblandat regn och det blev riktigt kallt. Då gick vi in och åt pannkakor och drack varm choklad. Så mysigt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons