Nina Malmström

Kan vara det snabbaste hittills

Nyårsafton – sista dagen på 2017. Jisses vad det här året har gått fort. Kan ärligt talat vara det snabbaste året hittills. Men samtidigt har det ju såklart hänt massor också. Vi har rest en hel del, spenderat flera månader i Rio och jag har blivit klar med min kandidat. Den som står för den största utvecklingen 2017 är dock utan tvekan Isabella. Oj så mycket som har hänt med vår lilla tjej under det senaste året. Hon har gått från att ha varit en rultig bebis till en liten envis och bestämd flicka som styr och ställer här hemma så det står härliga till. Älskade lilla skrutt! Årets nyårsbad blev tillsammans med kusinen som kom förbi på förmiddagen för lite lek. Kul!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.