Var hon planerad? – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Var hon planerad?

Läsarfråga: Var Isabella planerad eller en glad överraskning?

Isabella kom som en liten överraskning, men en väldigt positiv sådan. Gabriel och jag hade pratat om barn länge och hade väl börjat förbereda oss lite smått inför det hela. Jag hade slutat med mina p-piller ett par månader tidigare och vi hade sagt att vi skulle börja försöka under det kommande året, men det gick visst lite fortare än så. Vi hann liksom aldrig riktigt börja försöka – vilket vi dock blev obeskrivligt glada för och såhär i efterhand kunde nog inte ”tajmingen” ha varit bättre. Hur var det med era små? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Jag har ätit p-piller hela livet.Slutade med de och blev gravid väldigt fort(Max 2 mån).Min andra graviditet blev ett missfall i v 15 tyvärr.Mycket jobbigt eftersom vi försökt ett år ungefär.Men efter ca 2 år av försök och vi tänkte ge upp så kom plusset på stickan!Jag önskar er lycka till!!

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Åh vad skönt att det gick så fort med första, men så fruktansvärt med missfallet. Måste ha varit oerhört jobbigt! Men så efterlängtad tvåan måste ha varit 🙂 Stort tack! KRAM

 2. Stina

  Båda mina grabbar blev till så fort vi började försöka. Har aldrig ätit p-piller och har en extremt punktlig menscykel så det gick direkt med båda. Baksidan med att bli gravid lätt är väl att allt fäster. Fick missfall min första graviditet. Det var nog bland det värsta jag varit med om. Även om det inte hade gått så lång tid så var ändå den sorgen fruktansvärt jobbig. Även rädslan de första månaderna innan jag vågade lita på att det skulle gå vägen andra gången då jag var gravid med min äldsta son. Kram 💛

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Vad skönt att det gick så fort att bli gravid med pojkarna, men så fruktansvärt sorgligt med ditt missfall <3 Förstår att det måste ha varit hemskt!!!

 3. Dani

  Vi bestämde oss redan från förlovningen att försöka. Inga preventivmedel ingenting från att ringen satt på fingret.
  Sen gick de som de gick men idag har vi en 14 månaders pojke o en flicka beräknad i april