DRÖMPEPP 2018 – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

DRÖMPEPP 2018

Igår publicerade jag ju fjärde och sista delen av min årsresumé (ni hittar den HÄR) så vad passar väl bättre nu när vi sagt hejdå till 2017 ordentligt – än att blicka framåt mot det nya året? Inför nästan varje Nyårsafton brukar jag klura ut ett löfte som jag ska sedan ska försöka uppfylla inom de kommande 12 månaderna… 2012 var det att lära mig laga mat, 2014 att ta körkort och inför 2017 lovade jag mig själv att förbättra min portugisiska. Det är roligt med de där nyårslöftena som faktiskt blir verklighet, man känner sig liksom lite extra stolt på något sätt – men sedan är det ju alla de där som inte blir så mycket mer än just nyårslöften… Inte lika kul! Därför bestämde jag mig att skippa löftena inför 2018 och istället hoppa på LOPPI:s drömpepp. I år struntar jag i att lova mig själv både det ena och det andra – i år vill jag fokusera på mina drömmar och mål. Angelica Lagergren, Jessica Lagergren, Claudia Galli Concha, Amanda Panahi och Filippa Rådin har även dem hakat på.

Vad är mina drömmar inför 2018?

Inför 2018 drömmer jag om ett inre lugn och harmoni. Även om jag har lyckats hålla huvudet relativt kallt under det senaste året, så tär det såklart oerhört mycket på en att inte veta. Det är en mycket stressad och pressad situation. Blir vi kvar i Brasilien? Ska vi flytta tillbaks till Sverige? Eller kommer vi kanske hamna någon helt annanstans? Nu har vi bestämt oss. Vi stannar i Göteborg – lillan börjar förskolan i februari, min masterutbildning har precis dragit igång och Gabriel kommer plugga både svenska och engelska samtidigt som som han jobbar med sitt företag. Det blir bra det här. Jag är så trött på att inte veta och nu drömmer jag verkligen om att få skapa mig och min lilla familj ett hem. Det betyder absolut inte att vi måste stanna här för all framtid, men det känns så skönt att få någonstans att landa. Nu kan vi skapa oss en vardag. Ett riktigt liv.

Jag drömmer även om ett 2018 i hälsans tecken. Jag önskar att alla mina nära och kära får hålla sig friska och pigga. Att få göra sånt som får mig att må bra och som ger mig ny positiv energi. Jag vill så himla gärna träffa mina vänner mer och det känns verkligen som en ren lyx att äntligen få bo i samma land igen som flera av mina allra närmsta. Som jag har saknat mina tjejer under de senaste åren! Jag drömmer om kvalitetstid tillsammans med min underbara familj. Att få se min lilla tjej växa, utvecklas och lära sig nya saker varje dag – det är det häftigaste jag någonsin upplevt.

Jag drömmer även om att finna den perfekta magiska platsen för vårt bröllop som kommer äga rum under sommaren 2019. Jakten har redan börjat, men än är vi långt ifrån i mål.

Sist men inte minst är 2018 det år då jag drömmer om att ge Isabella ett småsyskon. Att få välkomna en ny liten familjemedlem vore helt fantastiskt.

Vad är mina mål inför 2018?

Min master har som sagt precis dragit igång och målet är att kunna köra på 100% den här våren. Jag vill också fortsätta arbeta med bloggen och mina andra sociala medier och där gäller det att prioritera min tid rätt. December har varit en väldigt bra månad jobbmässigt och målet är att fortsätta i samma spår under 2018. Att kunna kombinera studier med den här typen av jobb är helt fantastiskt, speciellt när man har småbarn.

Jag har även som mål att ta hand mer om mig själv. Röra på mig mer och sova mer. Prioritera min hälsa och stressa mindre. Fokusera allt mer på det positiva och göra mig av med negativa tankar och dålig energi. Njuta mer av livet!

I och med Isabellas förskolestart nu i februari ser jag verkligen fram emot att för första gången sedan hon kom till världen verkligen få tid som endast är avsatt för plugg och jobb. På så sätt kan jag bli mer tidseffektiv och få undanstökat alla måsten under tiden som hon är på dagis. Jag försöker såklart alltid ge min fulla uppmärksamhet till lillan, men att hela tiden behöva söka små luckor där man kan sätta sig ner framför datorn en stund är ganska stressigt. Jag tror att det här kommer innebära betydligt mer kvalitetstid tillsammans.

Hur tänker jag göra för att uppfylla mina drömmar och mål inför året? 

I och med lillans förskolestart kommer jag för första gången på väldigt länge få rutiner. Vi kommer behöva sätta upp ett veckoschema där vi gör plats för jobb, studier, familjetid, träning och så vidare. Väldigt nytt för oss alla, men jag känner på mig att det kommer bli bra. Planering, hur trist det än må låta, tror jag är A och O för uppfyllda drömmar och mål.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ninamalmstrom
      ninamalmstrom

      De hjälper olika klubblag inom futsal världen över att arrangera vänskapsmatcher, träningsmatcher, cuper osv… 🙂

Annons