Back to school – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Back to school

Hej fina ni! Jag har precis kommit fram till högskolan i Halmstad. Idag är det introduktionsdag för en av vårens nya kurser – vetenskapsteori, vetenskaplig metod och forskningsetik. Jag känner mig riktigt peppad och det ska bli så roligt att sätta igång med plugget igen på allvar. Kul! Och vilken lyx det är med en timmes ostörd tid ombord på ett tåg. Haha! Jag hade egentligen tänkt både plugga och blogga på tåget, men jag sov hela resan istället. Alltså det här med att gå upp tidigt om morgnarna är verkligen inte min grej. Nu är jag väl helt okej van vid detta med tanke på min lilla dotter, men det är stor skillnad på att bli väckt av ett hetsigt mobilalarm än små försiktiga klappar på kinden.

Jag hade det HELT fantastiskt igår på Upper House förresten. Vid tio checkade jag in och hade därefter hela spa:et för mig själv första timmen. Det var riktigt trist Göteborgsväder igår, men helt perfekt för att ligga i champagnepoolen som liksom hänger ut från själva hotellet. Luften var jättekall i ansiktet, men det rykande vattnet värmde så gott. Urmysigt! Sedan ÄLSKAR jag de uppvärmda vilosängarna – de är nog mina favoriter. Där låg jag hur länge som helst och filosoferade.På kvällen stack vi iväg på futsalmatch i Lisebergshallen. Kul att få uppleva lite svensk futsal! Isabella var med såklart och röjde runt som bara den. Hon åt russin, äpple och korv med bröd – sedan sprang hon upp och ner och upp och ner på läktarna. Tok-Fia! jag fick världens flashback från alla gymnastikuppvisningar man haft där som liten. Jag mindes det dock som mycket större än vad det faktiskt är. Haha! Men det luktade i alla fall likadant. Ha en härlig torsdag nu allihopa! Kram <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons