Plus på stickan – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Plus på stickan

Jag har velat ha en till bebis typ ända sedan Isabella föddes, men det är först de senaste månaderna som jag börjat känna mig redo. Gabriel har velat vänta lite till. Under hösten har jag och Isabella försökt oss på diverse övertalningsförsök för att få över honom på vår sida. Favoriten är när vi båda klappar i händerna och ropar “BEBIS, BEBIS” tills han själv också stämmer in i kören. Två mot en. Tjejer är bäst, vi vinner alltid. Nu håller vi tummarna för att vi snart får ett plus på stickan igen. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Åh, va spännande och härligt att skaffa ett till barn!
  Jag skulle vilja veta mer om vad du studerar och vad du ska bli? Du har säkert skrivit om det, minns jag rätt att du ska bli läkare? Jag hinner knappt läsa bloggar kontinuerligt längre sedan min dotter kom till världen. Och så har jag blivit glömsk, haha.

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Hihi jaa!! Jag vet precis vad du menar – plötsligt hinner man ingenting… Nej, jag ska inte bli läkare – jag har läst en kandidat i Folkhälsovetenskap och pluggar nu en master i hälsa och livsstil. Jag vet inte riktigt exakt vad jag vill jobba med i framtiden, men såklart då hälsofrämjande frågor och insatser. Har även blivit lite smått sugen på att eventuellt forska någon gång i framtiden, men det ligger som sagt långt fram i så fall… Haha!

Annons