Dags för högsta växeln! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Dags för högsta växeln!

Hej fina ni! Måndag och ny vecka. Här i Göteborg kikar faktiskt solen fram lite mellan molnen. Verkar som om många av er har haft riktigt fantastiskt vinterväder runt om i Sverige under helgen, vi har ju bara hängt hemma i och med att lillan varit sjuk – men nu är hon på bättringsvägen så jag håller tummarna för att snön och solen håller sig kvar några dagar till. Vi vill ut och åka pulka! Isabella har äntligen blivit kvitt febern, tempen visade på 37,7 nu i morse… Hon är fortfarande lite hostig och snuvig, men så skönt att det inte var mer långvarigt än så här.vitaminboost Jag försöker vitaminboosta den lilla kroppen så mycket jag kan. 

Gabriel är iväg på sin svenskakurs och när han kommer hem måste jag till IKEA en sväng och köpa några småsaker. Annars står plugg på schemat idag – jag har knappt fått något gjort under helgen alls då jag har haft en liten varm tjej som velat vara nära nära mest hela tiden – så nu är det dags att lägga in högsta växeln. Hoppas ni får en härlig start på veckan! KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons