En klen dag! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

En klen dag!

Hej fina ni! Vill bara kika in en snabbis så här mitt i natten och säga god natt innan jag kryper till kojs. Det har varit väldigt tyst härinne idag… Jag har verkligen haft fullt upp! Lillan är fortfarande lite dålig, ingen jättehög feber längre – men hon hostar, snörvlar och är inte riktigt sig själv. Och jag låg vaken hela natten med en hemsk migrän som vägrade ge med sig så vi alla har nog varit lite klena idag. Gabriel var i alla fall ledig från kursen idag så han tog Isabella på morgonen så jag kunde sova i kapp några timmar. Resten av dagen har bestått av plugg, plugg och åter plugg för min del. Dock med resultat då jag i princip är klar med en uppgift som egentligen ska in först på söndag, men jag har verkligen noll lust att sitta med näsan i skolböckerna på helgen så det känns grymt bra. Imorgon väntar massor med spännande saker och jag kan knappt vänta tills jag får berätta för er. Däremot har jag verkligen inga som helst roliga bilder att posta här efter nästan en vecka hemma med baciller, så istället bjuder jag på några härliga tillbakablickar från en blåsig dag i Lysekil förra sommaren. Men NU: SÄNGEN!lysekillysekil27267533_10155828752700211_1784148240_olysekillysekil

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Hej Nina!

  Jag har följt din blogg länge, men i och med att jag har en liten tjej nu så har jag inte alltid hunnit läsa varje inlägg. Jag missade lite kring Isabellas 2-års kalas. Jag vill minnas att du och Gabriel vill ge henne så mycket sockerfritt som möjligt? Hur gjorde ni med tårtan till henne? Även på 1-års kalaset. Hur gjorde ni då?
  Min dotter blir 1 år om några månader och jag vill inte att hon ska äta något med socker så har googlat lite på frukttårtor. Sen en annan fråga, vart har du köpt isglassformarna? Låter ju super att kunna göra egen glass så med massa nyttigheter!
  Tack för en superbra blogg! 🙂

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Hej fina du! Åh vad roligt att höra, men jag förstår precis 🙂 Knappt att jag själv hinner med att skriva, haha. Ja precis, det stämmer… Vi körde på pannkakstårta med grädde, mosad banan och bär. Det blev jättegott och uppskattat hos både stora och små. Sedan bjöd vi på fruktsallad, både smoothie och isglassar på banan + jordgubbar + mjölk och så popcorn. Vi var supernöjda med hela upplägget och även gästerna verkade gilla det. På 1års kalaset serverade vi dock sötsaker och tårta för då var lillan ännu inte särskilt intresserad av vad vi andra åt – utan nöjde sig gott och väl med sin lilla “godispåse” med russin, klämmis och majskrokar. Melontårta är annars också ett supertips, det gjorde jag när kusinen fyllde två. Isglassformarna kommer från Claes Ohlsson och det är verkligen världens bästa grej!! Tack själv fina du och STOR KRAM

Annons