Härlig vårinspo – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Härlig vårinspo

Inlägget innehåller annonslänkar

Göteborg bjuder på ännu en grå dag, dock känns det ändå okej efter att lite spontant åkt till Borås igår kväll för att hänga med mina bästa tjejer. Vi köpte med oss pizza hem och pratade i kapp de senaste veckorna och livet i allmänhet under ett par timmar. Sedan sov jag över hos Emelie innan jag åkte tillbaks till Göteborg i förmiddags. Supermysigt! Tänk vilken lyx att kunna hänga med sina bästisar en helt vanlig torsdag. Det är jag inte van vid. I försök att skynda på våren lite bjuder tänkte jag bjuda på några härliga vårtips idag. Jag hade kunnat tänka mig alltihop till Isabella. Så himla mycket fint ju!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons