Nu håller vi tummarna! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Nu håller vi tummarna!

Hej fina ni! Det har varit lite dålig aktivitet här inne de senaste dagarna och det vill jag be om ursäkt för. Av någon konstig anledning har appen som jag brukar blogga ifrån på mobilen helt lagt av och det betyder att jag alltid måste ha datorn tillgänglig istället. Med en liten tjej som inte inte riktigt varit särskilt pigg och kry den här veckan och som vill sitta nära nära hela tiden, ja allra helst ligga på mig, blir det då lite knepigt. Nu är äntligen Isabella feberfri och på bättringsvägen, men det verkar som om det nu har blivit min tur istället… Känner mig lite klen i kroppen, ont i halsen och i öronen. Nej fy, jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu.botaniskabotaniskabotaniska27398732_10155836889150211_948244349_o

Idag sken i alla fall solen för första gången på länge till alla göteborgares förtjusning. Vi promenerade bort till Botaniska med mamma och pappa för en brunch/lunch. Jag testade deras Afternoon tea, Gabriel åt pumpasoppa och Isabella köttbullar. Mums! Sedan kikade vi in i det stora växthuset och jag såg kakaoväxter för första gången. Vi trodde först att det var papaya eller mango som hängde uppe i trädet, men icke… botaniska

I torsdags var vi förresten iväg och tittade på en lägenhet i Kungsbacka som kändes SÅ bra. Vi skulle höras med hyresvärdarna imorgon igen och nu håller vi tummarna så mycket vi kan för att lägenhet ska bli vår. I så fall blir det en flytt i början av mars, hade ju passat perfekt med sån närhet till jobbet för mig och Kungsbacka känns verkligen som en supermysig liten stad. Speciellt med barn. Förskoleköerna är inte riktigt lika hemska som här i Göteborg heller så kanske, kanske får vi ett alternativ inom ett par månader som känns lite roligare än det vi blivit erbjudna nu. Jag berättar mer så snart jag vet, men vi hoppas verkligen på ett ja imorgon. Ha en mysig lördagkväll nu allihopa! KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linn

  Vad kul, grattis till lägenheten. Jag bor i Kungsbacka 😊 Trivs toppen här🤗 hojta om det är något ni undrar, eller om du rent av vill ses☺️

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Tack så jättemycket!! Vad roligt att du trivs så bra 🙂 Du får gärna dela med dig av dina bästa Kungsbacka-tips!! Vi ses gärna! KRAM

   1. Linn

    Finns flera fina lekplatser, nära till olika badplatser på sommaren, öppen förskola, biblioteket är toppen att besöka, i Kungsbackaskogen finns en mysig lekplats och man kan även grilla där om man vill. Maila mig om du vill veta mer, eller vill ses😊

 2. Therese

  Håller tummarna för att ni får lägenheten här i Kungsbacka!
  Det är verkligen en mysig stad som har allt.
  Kram en Kungsbackabo

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Jaa, den blev vår 🙂 Så himla glad! Du får hemskt gärna dela med dig av dina bästa Kungsbackatips, vi är helt nya i stan. Kram <3

 3. Anna

  Åh va mysigt! Ser ju jättegott ut. Jag är så avis på alla som kunde komma ut i det fantastiska vädret idag. Här råder också sjukstuga på vår lilla tjej. Så det har bara varit inomhusaktiviteter och tv idag. Håller tummarna för er om lägenheten 🙂 Krya på er!

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Ja, det var både supermysigt och gott 🙂 Det förstår jag, vi var i samma sits hela förra veckan… Mår lillan bättre nu? Kyra krya <3

Annons