Föreviga underbara minnen – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Föreviga underbara minnen

I annonssamarbete med Smartphoto

Jag har nästan 40 000 bilder i min telefon. 40 000!!! Alltså det är ju egentligen HELT SJUKT! Jag tror dock inte att jag är ensam om detta, har för mig attt kallas småbarnsförälderssyndromet? Haha! Hur som helst är jag verkligen fruktansvärt dålig på att framkalla dessa bilder – hur fina de än må vara händer det tyvärr allt för ofta att de ändå bara blir en av alla de där 40 000 i mobilen. Därför är jag extra glad över det här samarbetet med bästa Smartphoto då jag verkligen fått upp ögonen för hur himla enkelt det faktiskt är att föreviga alla underbara minnen. Ni kan säkert gissa hur mycket jag längtar efter att få pryda väggarna i nya lägenheten med alla härliga snaps från det gångna året i Rio. Det blev bland annat två enorma fotoposters som kommer påminna oss om varma lata dagar på stranden i Leblon. Jag lovar att visa bilder på slutresultatet när de hänger uppe 🙂 Och visst ja, just nu har Smartphoto en stor vinterkampanj med 25% rabatt på alla fotoböcker och Canvastavlor när du handlar för minst 200 kr. Så passa på! fototavla27604676_10155840595870211_548005949_o

Sedan blev det även en massa fina retrobilder som jag ska hänga upp med fina knipsor på armeringsnät både i vardagsrummet och i barnkammaren (ni ska såklart få se slutresultat på även detta, SOM jag längtar till inflytten i mars). Det blev ett riktigt roligt hoplock från det gångna året. Tänk så mycket som hänt under 2017!retroprints

Och sist men inte minst blev det en liten extra present till Isabella. Smartphoto har så himla fina personliga böcker till barnen och den här namnboken fastnade jag extra mycket för. Super till dopet eller födelsedagen och den kommer bli perfekt när det börjar bli dags att öva bokstäverna och alfabetet. Vi har redan läst vår ett par gånger här hemma och Isabella som är helt tokig i alla slags djur älskade den på en gång. En riktig hit! namnboknamnbok

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons