VI FICK LÄGENHETEN!!! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

VI FICK LÄGENHETEN!!!

Söndagkväll och helgen lider mot sitt slut… Hoppas att ni har haft ett par riktigt mysiga lediga dagar med nära och kära. Vi tog en lugn förmiddag här hemma innan vi åkte till kompisar i Kungsbacka på lunch och fika. Supermysigt och Annie hade lagat jättegod risotto som jag typ inte kan sluta tänka på. Haha! Älskar risotto! MUMS! Jag fick bebismysa med lilla Meia som redan hunnit bli sex månader. Tänk vad tiden går fort… Hon föddes ju typ igår. Sedan åkte vi vidare direkt till Lisebergshallen på futsalmatch och när vi kom hem på kvällen var brorsan och kusin-Stina här. Så kul för tjejerna att leka ihop igen efter att båda legat hemma och varit sjuka de senaste två veckorna. Nu hoppas vi att det räcker med baciller för ett bra tag framöver.

Och nu till kvällens nyheter! Lägenheten som jag skrev om igår kommer bli vår. Jag pratade med ägarna idag igen och på söndag skriver vi kontrakt. Så himla himla kul och vi är alla superglada. Nu ser jag fram emot en jättespännande vår i en ny liten stad. Bara en dagisplats till lillan så är allt kirrat och klart. Tänk så bra allt faktiskt kan ordna sig! TJOHO!barcelonaSå här glada är vi ikväll. Nästan så man borde fira med lite bubbel… 😉 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons