Det känns SÅ spännande! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Det känns SÅ spännande!

Hej fina ni! Alltså vilken trött kväll… Jag höll typ på att somna vid matbordet under middagen så gissa om jag var nöjd när lillan själv bad om att få gå upp och lägga sig vid halv åtta. Sedan slocknade jag ju såklart också under nattningen. Det kan typ vara det skönaste jag vet, man ligger där bredvid en varm liten gosig kropp med de mest sövande små andetag och känner hur ögonlocken bara blir tyngre och tyngre. Den där hemska känslan när man vaknar efter att ha sovit bort en hel kväll full med viktiga måsten är dock inte lika kul. Men ikväll var den där annars så långa att-göra-listan faktiskt jättekort så jag tillät mig själv att somna med gott samvete.

Allt känns faktiskt väldigt bra just nu. Jag är SÅ himla glad över vår fina lägenhet, väldigt förväntansfull inför det nya jobbet, plugget känns rätt okej för tillfället och det ramlar även in en hel del roliga samarbetsförfrågningar på mejlen. De senaste veckorna har varit lite motiga, men nu känns det faktiskt som om allting håller på att falla på plats. Det är en skön känsla efter ett år med mycket osäkerhet och oro. Jag längtar efter att få komma igång med vårt liv här i Sverige, skapa oss en vardag och egna rutiner. 2018 känns som ett väldigt spännande år på många sätt och vis. Eller vad tror ni? 🙂brollop i uppsalabrollop i uppsalabrollop i uppsala

Tre bilder från när min moster Lotta äntligen gifte sig med sin Peter efter många, många år tillsammans. Det var verkligen en helt magisk dag och kväll. I sommar är det min kusins tur, så himla roligt med bröllop. I love it! 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Så roligt med så mycket nytt! 😍👏🏽 Jag kanske har missat nånstans mellan raderna men får man fråga hur ni hamnade här på Västkusten nu? Vet ju att du är härifrån men jag tänkte på fin kärestas jobb osv.
  Ha en fin dag 💕

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Jaaa, väldigt spännande just nu 🙂 Gabriels projekt i Brasilien kändes fortfarande så osäkert efter nästan ett år i landet, så vi bestämde oss för att testa livet i Sverige istället och eventuellt göra ett nytt försök lite längre fram. Jag är ju från Göteborg så det föll sig ganska naturligt att vi åtminstone börjar vår Sverigetid här i krokarna. Tusen tack och KRAM!

Annons