Ett litet hopplock – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Ett litet hopplock

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgon fina ni! Har ni sovit gott? Här i Göteborg skiner solen och det verkar bli en riktigt härlig dag. Gabriel har precis stuckit iväg är på sin svenskakurs och vi tjejer ska strax äta frukost. Jag och lillan ska nog försöka ta oss ut i det härliga vädret nu på förmiddagen och i eftermiddag är det dags för knattegympa igen. Så kul! Morfar ska passa Stina efter dagis också så det blir även lite lek med kusinen här hemma. Jag behöver även sätta mig och plugga lite så jag hoppas att Isabella tar en lite längre nap efter lunchen. Här kommer förresten ett litet hopplock med tisdagstips – massa snygga toppar i vitt, grått, gult och rött. En rolig blandning tycker jag som dock skulle vilja bli bättre på att använda lite mer färg…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons