Härliga vårfavoriter – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Härliga vårfavoriter

I annonssamarbete med Pagelle

Hej fina ni! Redan februari och vi börjar verkligen gå mot ljusare tider nu. Våren är inte längre sååå långt borta och jag tror inte att jag är den enda som i och med det börjar längta efter lite nytt i garderoben. Därför tänkte jag idag passa på att tipsa er om en butik som just nu fått in massor med härliga vårnyheter, nämligen Pagelle.

Pagelle är faktiskt en ganska ny butik för mig, trots att den har många många år på nacken inom modebranschen. De beskriver sig själva som den naturliga mötesplatsen för kvinnor att kunna förverkliga sig själva och sin stil och det stämmer verkligen så himla bra. Jag är jätteglad över att ha fått upp ögonen för Pagelle och under mitt första besök i butiken blev jag otroligt positivt överraskad. De har verkligen hur mycket fint som helst. Pagelle erbjuder en härlig blandning av varumärken såsom bland annat Jascha, Fiore, Beck Sööndergaard, Betty Barclay, MAC, Snö of sweden, Part Two, Inwear, Isay, 2-biz, Jofama, Junge och Saki. De jobbar mycket med passform i kombination med kvalité och stil – och det märks tydligt. Alla plagg som jag provade kändes sådär härligt lyxiga och föll fint över kroppen.

Jag har alltid älskat kläder och mode, men det är helt klart ett intresse som tyvärr har blivit rejält nedprioriterat sedan jag blev mamma. Jag vill ju självklart fortfarande känna mig fin, men tiden räcker liksom inte alltid till (Isabellas outfits är många gånger mer uttänkta än mina egna). Därför är det superviktigt att plaggen i min garderob är lätta att kombinera, och såklart att de funkar i en aktiv vardag ihop med en vild tvååring. Med ledorden “snyggt”, “klassiskt” och “lekvänligt” i bakhuvudet har jag valt ut mina favoritoutfits som just nu går att hitta hos Pagelle. Kläderna kommer från det norska märket Fiore medan datorväskan, sminkväskan samt det fina armbandet kommer från Pipol’s Bazaar.pagellepagellepagelleJag är helt kär i den gråa stickade tröjan med de snygga snörningsdetaljerna i sidan. Den är SÅ Nina! Ihop med den lediga, men ändå dressade byxan känner jag mig grymt snygg.pagellePagellePagelleAlltså hur fint är inte det här mönstret?! Älskar båda två! Axelbandet på datorväskan går även att ta av så det blir som ett vanligt datorfodral. De här två godbitarna kommer helt klart få hänga med mig på mina dagliga äventyr hädanefter. PagellePagelle

Den här tröjan är verkligen bara FÖR fin – jag fastnade för den direkt när jag såg den. Så chic och elegant! Riktigt snygg ihop med både byxor och kjol tycker jag. Pagelle

Ni vet de där perfekta svarta byxorna som man aldrig slutar leta efter… här har ni dem! De sitter som ett smäck och är helt otroligt sköna. Baströjan är också superfin i en lite lösare modell och sidendetaljer i halsringningen. Jag älskar baskläder med det där lilla extra!PagellePagelleSist men inte minst – den här underbara ponchon. Jag har faktiskt inte upptäckt ponchos förrän nu, men vilket plagg. PERFEKT när man är lite extra frusen som jag alltid är, och vilket grymt plagg för alla ammande mammor också förresten. Den här är alldeles supermjuk och så himla gosig. Love it!

Pagelle finns idag på 11 platser runt om i Sverige (HÄR hittar du butiken närmast dig) och de anordnar roliga trendkvällar i sina butiker varje månad. Just nu får ni dessutom 20% rabatt om ni anger “Nina” i kassan, gäller till och med den 15e februari.

OCH VET NI VAD?! Under helgen kommer en rolig tävling upp på min Instagram där du och en vän kan vinna varsin värdecheck á 500 kr hos Pagelle. Missa inte!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons