14 onsdagstips – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

14 onsdagstips

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina ni! Gud jag var verkligen HELT slut igår – efter en härlig måndag med massor av positiv energi var det nästan som om en riktigt rejäl dagen-efter-baksmälla slog till. Haha! Jag var SÅ trött och låg från morgon till kväll. Somnade med lillan vid nattningen och sedan vaknade jag till en stund runt tolvslaget och gick upp för att borsta tänderna – för att därefter sova ända till klockan åtta i morse. Jag behövde nog det… Nu ska jag strax iväg och jobba första riktiga dagen, förra veckan var det bara upplärning. Ska bli spännande!

Det är väl förresten ingen hemlighet att rosa och grått är en kombo som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Det går verkligen så himla fint ihop tycker jag – så idag har jag plockat ihop 14 härliga favoriter till de små i just mina två favoritfärger. Det blev verkligen lite gott och blandat, jag hoppas att du hittar något som faller dig i smaken. Något som står högt upp på priolistan till Isabellas nya rum är en riktigt mysig myshörna, perfekt för magiska sagostunder. Jag tänker mig en liknande myspöl som den högst upp till höger och så med en sänghimmel med ljusslingor ovanför. Och så massa fluffiga kuddar såklart. Vad tror ni? Lillan älskar verkligen att mysa till det så jag tror helt klart att det hade varit poppis. Vagnen är ju förresten bara sååå fin och muggen med Lille Skutt hade Isabella blivit eld och lågor över. Bamse är en stor favorit här hemma just nu, men förutom en DVD som går om och om så har vi typ bara några gamla serietidningar. Kanske blir till att klicka hem den här fina?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons