Mitt i natten – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Mitt i natten

Hej mitt i natten! Jag har suttit uppe ända tills nu och skrivit på en uppgift som ska in imorgon vid lunch. Snacka om att vara ute i sista sekund, men jag har verkligen inte haft mycket tid över till plugget de senaste veckorna. Nu är den klar i alla fall och det känns SÅ skönt – jag ville så gärna få det överstökat nu ikväll så att jag kan bara ägna hela min förmiddag åt lillan imorgon. På eftermiddagen ska jag nämligen iväg till Kungsbacka och jobba. Det gick strålande i onsdags, även om jag var helt död när jag kom hem på kvällen. Haha! Idag har min lilla mamma fyllt år så vi startade dagen med födelsedagssång och frukost på sängen. Jättespännande tyckte Isabella som dagen i ära haft sina finaste kalaskläder på sig. På kvällen kom brorsan och Stina förbi på middag och tårta. Mysigt! Nej, nu ska jag borsta tänderna och krypa till kojs. Igår fick vi förresten superglada nyheter som jag verkligen inte vågats hoppas på, men jag berättar mer om det imorgon…. Natti natti!heden En bild från i måndags – har knappt sett solen sedan dess. Några solstrålar letade sig fram idag på eftermiddagen, men då satt jag inomhus framför datorn och pluggade. Bu! Hoppas på en fin helg 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons