En paus – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

En paus

Finaste ni! Jag är hemskt ledsen för sämsta uppdateringen här inne de senaste dagarna. Jag behövde en liten paus – har varit så fruktansvärt trött typ hela januari och trots att huvudet är fullt med saker att skriva om, är det som om orken bara rinner av mig så fort jag sätter mig framför datorn. Trist! För jag älskar ju egentligen det här. Förra veckan kände jag väl inte heller riktigt att tiden räckte till och det är inte kul när bloggandet blir ett stressmoment, men nu börjar saker och ting falla lite mer på plats så förhoppningsvis är jag strax back on track. Appen som jag brukar blogga ifrån på mobilen funkar dock fortfarande inte och det är riktigt irriterande då det annars är världens bästa grej för att kunna uppdatera flitigt här inne trots att man ofta är på språng. Jaja, det löser sig nog snart…

Jag och Gabriel tog en minihelg på tu man hand lördag till söndag och det var sååå lyxigt att få komma iväg lite grand. Bästa Emelie hade inflyttningsfest i sin nya fina lägenhet i Borås så vi tog bussen fram och tillbaka och checkade in en natt på Grand. Först käkade vi sushilunch på Sushi Yama nere på Stenpiren – både jag och Gabriel ÄLSKAR sushi, men har ännu inte lyckats hitta ett enda ställe här i Göteborg som ens känns värt att gå till. Överallt är det samma trista hål-i-väggen-känsla med smaklösa kombinationer som knappt är gott alls. Vi har nog blivit väldigt bortskämda i Barcelona där det finns sååå många bra sushiställen med vad som här kanske snarare räknas som gourmetsushi. Det är verkligen en enormt stor skillnad på sushi och sushi har jag förstått så här i efterhand. Hur som helst fick ändå Sushi Yama godkänt, helt klart det bästa vi har provat i Göteborg so far, trots att de inte alls förstod vad jag menade när jag frågade om de hade någon varm sushi… Så har ni några bra tips på sushiställen – HIT ME! sushiyama

sushi yamaDet första vi gjorde när vi kom fram till Borås på lördagen var att gå till närmsta affär för att köpa på oss massa godis. Sedan kröp vi ner tillsammans under täcket i världens skönaste hotellsäng framför en film. Alltså HUR ljuvligt att bara få koppla av så där mitt på blanka dagen?! Man har verkligen lärt sig att uppskatta livet på ett helt annat sätt sedan man blev förälder. Efter en liten siesta gjorde vi i ordning oss för att pinna över till Emelie – alltså det absolut bästa med Borås är ju att det är så himla nära till allt. Vi såg till och med Emmsans fönster från vårt hotellrum. Haha! Det blev en supermysig kväll och det var så roligt att träffa allihopa. Efter en lång och härlig sovmorgon väntade en jättegod frukostbuffé på söndagen, sedan kröp vi ner i sängen en stund till. Som sagt, vilken lyx! Därefter mötte vi upp de andra för lite lunch innan jag och Gabriel stack iväg till Boråshallen för att kolla på en futsalmatch. En grym helg, men SOM vi saknade lillan på vägen tillbaka till Göteborg. Gissa om hon blev glad när vi kom hem! Hon hade dock haft det hur kul som helst med mormor, morfar och kusin Stina. Det känns verkligen så bra att kunna lämna Isabella med mina föräldrar och veta att hon kommer ha the time of her life. Vi hade ingen barnvakt till hands varken i Rio eller Rom, men oj vad mycket det gör att bara kunna sticka iväg på något litet på tu man hand ibland. Också SÅ lyxigt!Nina Malmstrom

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Men vad kul att du har vänner i Borås! 😍 Hittade din blogg när Isabella var nyfödd och jag väntade min lilla kille. Har aldrig kommenterat innan men nu kunde jag ändå inte låta bli att göra det 🙂 Jag är från Borås men bor i ett litet samhälle 4mil utanför nu, Svenljunga, i hus med barn, soon-to-be man och våra tre katter 😁 måste bara säga att jag älskar din blogg 😘

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Hej fina Therese och tusen tack för din gulliga kommentar! Åh vad roligt att höra att du följt bloggen sedan start, så glad jag blir <3 Ja, flera av mina bästa vänner som jag lärde känna i Barcelona är faktiskt från Borås så av den anledningen ligger staden mig lite extra varmt om hjärtat. Är ju faktiskt himla mysigt där! KRAM <3

 2. Anna

  Underbart <3 Så välbehövligt med lite egentid.
  Ang sushi. Längesen jag va där nu men när jag jobbade i Partille så köpte jag ofta sushi på Sushibiten i Sävedalen. Helt klart den bästa sushin och som inte var som ’all annan suahi’. Tycker dock som ni, Sushi Yama, helt ok av ställena i stan.
  Vrå på Post har jag bara provat en gång, men fantastiskt gott!

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Ja verkligen! Åh tack för tips, ska absolut testa om vi är i Partillekrokarna någon gång. Men Posthotellet verkar lovande, det får nog bli en middag på tu man hand där inom en snar framtid (Y) KRAM!

Annons