En inte så storslagen Valentines – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

En inte så storslagen Valentines

Morning morning! Inte jättekul att behöva ta vagnen in till stan 8:24 som typ halva Göteborg. Helt smockat! Tidigt på morgonen vill jag helst gärna få sitta ned. Meeen GLAD ALLA HJÄRTANS DAG fina ni! Hur ska det firas? Själv är jag som ni kanske förstår påväg till jobbet och när jag slutat ska jag dir iväg för att skriva på lägenhetskontraktet. Så ärligt talat blir inte den här dagen så mycket mer speciell än andra, men jag fick i alla fall ett urmysigt mjukisset av Gabriel som jag planerar att leva i de närmsta månaderna. Isabella fick också öppna paket i morse när hon vaknade: ”Åååh vilken fin klänning, den passar mig jättebra” sa hon och snurrade runt. Mitt lilla hjärta, så stor att det inte är sant. Annars har vi inga storslagna planer, men kanske att vi försöker hitta på något mysigt till helgen istället. Jag är lite sugen på brunch på Posthotellet, har hört så bra om den – men ännu inte hunnit testa…
Alfons kulturhusAlfons kulturhusIgår hängde vi på Alfonshuset typ hela dagen till lillans förtjusning. Hon älskar verkligen att vara där! Jag stack iväg på ett läkarbesök mitt i för att sedan möta upp Gabriel och Isabella på en fika i Haga. Mysigt! Självklart blev det en semla på kvällen också fettisdagen i ära. G’s allra första och han blev såld direkt. Nu väntar fasta ända fram påsk, elleeer…?! Haha! Ha en underbar Alla Hjärtans Dag nu och glöm inte att visa lite extra kärlek till era nära och kära <3 KRAM!semla

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons