Filmtips! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Filmtips!

Hej fina ni! Inte så mycket spännande som händer här idag – jag sitter framför datorn med en skoluppgift som ska in nu ikväll och hoppas på att bli klar snart. Jag har så fruktansvärt ont i övre delen av ryggen, typ mellan skulderbladen och vet inte alls vad som kan ha hänt. Så trött på att ha ont, känns som om smärtan typ bara har vandrat runt i min kropp de senaste dagarna. Hur tröttsamt?! Vi var i alla fall iväg en sväng och åkte pulka efter lunch. Det har kommit massor med snö i Göteborg idag, men typiskt nog blev det plusgrader nästan med en gång så det var riktigt slaskigt. Lillan fick sig några roliga åk i backen åtminstone och så gjorde vi en snögubbe. Moroten till näsan hade vi dock glömt och då bröt hon ihop helt… Livet är inte lätt när man är två år och rätt ska vara rätt.

Jag och Gabriel såg en riktigt läskig film med Emma Watson igår – Regression. Eller Gabriel gav upp efter halva för han tyckte att den var FÖR läskig… Haha! Han är verkligen världens mesigaste när det kommer till sånt där – säger att han inte gillar otäcka filmer eller att prata om övernaturliga saker, men jag vet att det är för att han i själva verket är livrädd. Jag blir också rädd, men på ett kittlande sätt. Dock var jag SÅ mycket modigare förr, det finns många gamla filmer som jag nog aldrig hade vågat se om idag. regression

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.