Nina Malmström

Bästa takterassen i Barcelona

Vi har börjat kolla på en resa till Barcelona i början av sommaren – så dagen i ära tänkte jag passa på att tipsa er om mitt absoluta älsklingshäng i stan. Det bästa sättet att uppleva Barcelona är helt klart från ovan så det är inte konstigt att det finns gott om mysiga takterasser. Min favorit är den som ligger på taket till Museu d’Història de Catalunya nere i hamnen Port Vell. Här har ni utsikt över hela stan och det är sol från morgon till kväll. Det blir sååå varmt och gött däruppe (undvik dock de blåsigare dagarna!) och jag har många gånger suttit i bara t-shirt mitt i vintern. Ni går in via entrén till museumet och tar hissen upp till fjärde våningen – gå in genom restaurangen och ut på terassen. Ett helt fantastiskt mysigt ställe! Ibland har de dessutom DJ som spelar. Perfekt för en kaffe/öl/drink eller varför inte lite tapas? Här hängde jag mycket om dagarna med lillan när jag var mammaledig och hade i princip hela terassen för mig själv – på helgerna är det nog dock lite mer människor.

Sugen på fler Barcelonatips? HÄR har jag delat med mig av massor av mina guldkorn 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Åh härligt! Jag och två tjejkompisar ska åka på ”30-års” resa i september till Barcelona! Har du några tips på härliga hotell för en weekend?

  1. ninamalmstrom

   Gud vad underbart, ni kommer få det sååå bra!! September är HELT klart min favoritmånad i Barcelona. Har du kollat in mina andra tips under kategorin ”Barcelonatips”? Där finns en del godbitar 🙂 Jag ska fundera över hotell – vad har ni för budget och vad är viktigt för er med boendet? Önskar dig en härlig helg nu!

   1. Anna

    Låter perfekt! Det ska bli Superhärligt. Jag har kikat och printscreenat dina tips 😄👌 vi vill helst hålla oss under 10 000 för boendet (3 nätter) men vill gärna att det känns lite lyxigt med extra god frukost och/eller härlig bar. Närhet till shopping och restauranger! Vi har kikat lite på hotel sixtytwo… mottager tacksamt tips!