6 dagar till flytt – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

6 dagar till flytt

Vi var ute och lekte på Plikta en lång stund i förmiddags. Det var verkligen iskallt i vinden, men ganska skönt i solen ändå. Alltså vilket fantastiskt vinterväder vi har haft de senaste dagarna. Love it! När vi kom hem åt vi spaghetti och köttfärssås från igår, och nu sover lillan middag. Jag slumrade också en stund, så himla skönt. Jag måste dock strax gå upp för vi har tvättid i eftermiddag och sedan står både plugg + packning på schemat. Ska även lägga en beställning på IKEA så vi bara kan svänga förbi med släpet på söndag och hämta upp allt till flytten. Vi lär nog spara en del tid på det… Hemleverans hade ju också funkat, men det var lite längre väntetid på det och jag vill gärna bli klar så snart som möjligt. Jag fick faktiskt packat nästan alla mina och lillans kläder under helgen. Bara ytterkläder, skor och mössor kvar. Känns SÅ bra!

Isabella snubblade över ett stolsben och slog huvudet i bordet förut. Det blev inget märke och kom inte heller något blod, men hon blev förstås ledsen ändå. Vilken tur att vi fick hem så söta tröstis-plåster i brevlådan häromdagen. Då kändes det bättre nästan med en gång 🙂 “Precis som lillebror” sa Isabella nöjt. Vi såg Karlsson på taket för första gången förra veckan vid fredagsmyset. Väldigt poppis!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons