My wish list – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

My wish list

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgon fina ni! Vet ni vad – om tre veckor fyller jag år. 28! Jisses, jag fyllde ju 22 typ igår och firade galet med alla mina Barca-tjejer på Opium i Barcelona. Time really flies. I år vet jag inte alls hur jag ska fira, på själva födelsedagen jobbar jag mellan klockan 13 och 20 så då händer nog inget allt för spännande. Men helgen innan ska vi till Stockholm på en long-weekend hela lilla familjen så det ska bli mysigt. Kanske att jag styr ihop något litet födelsedagsfirande i nya lägenheten helgen därefter om vi har hunnit komma i ordning ordentligt? Ja, vi får se… jag önskar mig i alla fall solsken, prinsesstårta och en fin blombukett. Något av det här nedan hade ju inte heller suttit fel 🙂

Annars så hade det även funkat med en härlig spavistelse eller något fint till nya hemmet. En robotdammsugare har jag också sagt att jag önskar mig. Fast allra allra helst hade jag nog velat ha en hundvalp. Haha!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.