Var kommer vi flytta? – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Var kommer vi flytta?

Jag kom på att jag helt har glömt bort att berätta hur vi ska bo. Det drog ut lite på tiden med att få kontraktet färdigt och jag vågade väl inte riktigt ropa hej innan allt var påskrivet och klart. Men nu så! På söndag flyttar vi alltså in och det ska bli sååå härligt.

Vi kommer bo i en villa som är uppdelad i fyra lägenheter. Vår är en trea på 77 kvadratmeter, vi hade väl egentligen önskat ett extra rum att använda som kontor då både jag och Gabriel såväl pluggar som jobbar mycket hemifrån. Det hade även varit väldigt praktiskt vid besök – men när vi såg lägenheten så sa jag till G att vi nog inte vågade tacka nej för chansen att hitta något bättre än det här kändes nästintill omöjligt. Boendesituationen här i Göteborg med omnejd ser ju tyvärr ut som den gör just nu och så länge man inte köper något eget så kan kraven inte vara särskilt höga. Och här stämde faktiskt nästan allt. Lägenheten är verkligen superfin och i SÅ bra skick. Köket är jättefräscht, rummen stora och ljusa, planlösningen riktigt smart, gott om förvaring, stuckatur i taket, öppen spis och en stor terass där vi får plats med både loungegrupp, matplats och grill. Dessutom har vi fri tillgång till den stora trädgården och läget känns perfekt, framför allt med barn. Vi kommer bo fem minuter gångavstånd från tågstationen som tar oss in till Centralstationen på 20 minuter, det tar fem minuter för mig att promenera till jobbet och max en kvart till förskolan. De enda nackdelarna är väl att vi inte har något förråd, att det inte finns någon hiss och att badrummet är i minsta laget, men vi får väl lämna kvar lite grejer här hos mamma och pappa och det är trots allt bara en trappa upp. Och badrummet är ju ändå det rum i hemmet som man spenderar allra minst tid i, åtminstone sedan man blivit förälder. Haha! 

Jag har inga egna bilder ännu, men hittade de här gamla från Hemnet när jag googlade på gatuadressen. De är från lägenheten under oss, men så får ni ett litet hum i alla fall. Ska bli så himla kul att få visa er hur vi har fått det när vi börjar komma i ordning. 

Jag tror verkligen att det här kommer bli SÅ bra och tycker att det ska bli riktigt kul att upptäcka en ny liten stad. Kungsbacka känns jättemysigt och barnvänligt – sedan älskar jag verkligen att vi kommer ha så nära ut till havet. Det blir ju helt perfekt med bara en kort biltur till stranden i sommar, ja vi kanske till och med kan cykla?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Jag jobbar ett par dagar i veckan i en klädbutik 🙂 Sedan pluggar jag en master på 100% + jobbar lite grand med mina sociala medier.

 1. Linn

  Tror ni kommer trivas toppen i Kungsbacka😊 hör av dig på Mail om du/ni vill ses. Har en 4-åring och 1-åring och bor i Kungsbacka 👍🏻

 2. Sofia

  Det låter helt perfekt! Hyr ni i andra hand? Jag tänker om det finns bilder på Hemnet verkar det vara bostadsrätter?

Annons