Sommarresan bokad! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Sommarresan bokad!

Hej fina ni! Hoppas att ni har haft en härlig tisdag. Jag har precis nattat lillan och tänkte sätta mig med datorn nu ett par timmar. Jag har en hel del plugg att göra… Imorgon jobbar jag mellan 9.30 och 16, sedan är jag ledig på torsdag – men därefter börjar en helt galen och intensiv vecka för mig. Jag jobbar sju dagar i sträck samtidigt som vi ska flytta, jag ska vara med lillan på förskolan hela förmiddagarna och sedan direkt till jobbet plus att jag har två deadlines i skolan. Åh herregud, gissa hur skönt det kommer kännas nästa fredag när jag har allt bakom mig… Haha!

Isabella var med morfar på knattegympa i eftermiddags när jag och Gabriel var inne på en grej i stan. Så himla spännande! Jag lovar att berätta mer för er om ett par veckor. Sedan gick vi och käkade en sen lunch/tidig middag på TUGG. Mums! Letar ni efter ett riktigt nice hamburgerställe i Göteborg så måste ni testa detta. Jag är fortfarande mätt!

Och så har vi äntligen bokat sommarens resa till Barcelona. SOM jag längtar! Vi åker den 29e maj och blir borta i två veckor. Tanken är att vi ska spendera en av veckorna på Mallorca eller Costa Brava, men vi har inte riktigt bestämt oss ännu för vad det blir. Åh vad vi ska njuta! Härligt med en riktig semester ihop, för resten av sommaren kommer nog innebära en hel del jobb både för mig och Gabriel. Förra året bokade vi tre enkelbiljetter till Barcelona i slutet av juli och blev till sist kvar i nästan tre veckor. Älskar att vi kan vara så där spontana i vår lilla familj – det är helt klart en ny sida som utvecklades hos mig när jag flyttade utomlands. Innan ville jag ha precis allt planerat in i minsta detalj till punkt och pricka. Har ni börjat smida era semesterplaner ännu förresten?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Åker till Barcelona den 12 mars och hem den 16 mars. Hoppas på hyfsat väder men tänker att det i alla fall inte kommer vara lika kallt där som här i Kungsbacka i alla fall 🙂 Har aldrig varit i Barcelona och ser verkligen framemot det.
  I sommar hoppas jag kunna ta mina tonårsgrabbar och åka en vecka till Mallorca och hälsa på min moster som bor där.
  Vi får se hur det blir 🙂

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Hej fina du! Åh vad underbart med ett par dagar i Barcelona nu i mars. Så spännande med ett första besök också! Kolla gärna in mina guldkorn i stan under kategorin Barcelonatips 🙂 Alltså man vet ju aldrig säkert med vädret, men jag HAR faktiskt legat på stranden i slutet av mars och både badat och blivit röd som en tomat. Om inte så är det ju i alla fall varmare än här i Sverige och chansen att solen skiner på er stor. Låter härligt med en vecka på Mallorca i sommar också, det blir det nog för oss med tror jag. Ha det så skönt nu på minisemestern! KRAM

 2. Angelique

  Åh vad härligt!! Jag åker till Barcelona imorgon och Dubrovnik i maj, snöovädret som är i Stockholm just nu gör ju inte att man längtar mindre direkt 🙂

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Åh vad underbart det låter! Dock snöade det även i Barcelona idag enligt mina vänner, men Barcelona är alltid Barcelona 😉 Har knappt upplevt snö där själv, men de få snöflingor jag såg var faktiskt helt magiska även dem. Haha! KRAM och ha det så härligt

Annons