Sötaste vårjackorna – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Sötaste vårjackorna

Inlägget innehåller annonslänkar

Morning morning! Ännu en dag med flyttfix och plugg, inte jättevariation på våra dagar just nu. Men i eftermiddag ska jag och Gabriel iväg på något riktigt spännande i alla fall – jag hoppas på att kunna dela med mig av detta så snart som möjligt. Isabella får gå med morfar på knattedansen istället, blir nog skoj.

Alltså det är så himla kallt här i Göteborg just nu. Brrr… Gabriel frågade mig om det verkligen var normalt, men njae. Jag hörde på radion i bilen häromdagen att det bara har hänt ett par enstaka gånger sedan 1950 att vi har haft minusgrader i hela Sverige sju dagar i rad. Så det hör väl inte riktigt till vanligheten direkt. Trots att vinterkylan verkar ha hela landet i ett järngrepp kan jag inte låta bli att börja snegla på vårkläder. Butikerna har ju redan fyllts upp med så himla mycket fint. Något som står på att-köpa-listan är en lite extra fin vårjacka till lillan. När jag kollade runt nu för en stund sedan hittade jag dessa åtta godbitar. HUR fina?! Jag älskar pälsen, men allihopa är ju bara för underbara. Vilken är din favorit? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.