En ljuvlig våroutfit – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

En ljuvlig våroutfit

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgon på er! Jag sitter just nu på spårvagnen påväg mot jobbet. Termometern visade på 13 minusgrader när jag gick hemifrån. Alltså, det är ju helt galet kallt. Min pappa flyttade till Göteborg för typ 50 år sedan och igår sa han att det här nog kan vara de kallaste dagarna han upplevt sedan dess. Haha! Jag hoppas att det inte blir något strul med pendeltåget på grund av kylan – tycker alltid att det är lite stressigt att inte riktigt veta vad som väntar en i kollektivtrafiken om morgnarna. Gud vad skönt det blir från och med söndag med promenadavstånd till jobbet. SÅ VÄRT!

Trots denna vargavinter som dök upp från ingenstans är det ju ändå första mars imorgon. Och mars för mig betyder början på våren. Så jag fortsätter med dagens tema i vårens tecken – idag blir det en helt ljuvlig våroutfit till lillan. Älskar att blanda sött och tufft! Och den underbara jeansjackan är jag verkligen HELT KÄR i. Vad tycker ni? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
   1. Jennifer

    Bor norr om Umeå. Inatt var det -32, men idag var det riktigt skönt ute i solen. Bara -11 och solens värmande strålar.☀️

    1. ninamalmstrom
     ninamalmstrom

     32 minus – herregud!! Haha, går det ens att vara utomhus när det är så kallt?! Haha! Kram

     1. Jennifer

      Helst inte, haha! Nu undviker jag att gå ut när det är så kallt, men tidigare bodde jag i en stad en bit bort, utan bil och familj och då var det bara att bita i det sura äpplet och klä sig för att ex ta sig till affärn. Nu skulle jag inte ens komma på tanken att ta en promenad i den kylan, haha! 😅

     2. ninamalmstrom
      ninamalmstrom

      Haha jag förstår dig precis, tack och lov har vi väl lite mer behagligare temperaturer framför oss nu 🙂 KRAM!