Namnlappar till förskolan – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Namnlappar till förskolan

I annonssamarbete med Filur Namnlappar

I söndags publicerade jag en lista med 10 saker ALLA föräldrar funderar över inför inskolningen på förskolan. En av punkterna var om man verkligen måste skriva namn på ALLA kläder – alltså till och med varenda liten strumpa? En läsare som jobbar på förskola svarade att det är bäst att vi åtminstone namnar de grejer som vi vill ha tillbaka igen. Haha! Därför blev jag riktigt glad när jag upptäckte bästa Filur Namnlappar – ett företag som erbjuder självhäftande, strykfria namnlappar som tål både tvätt- och diskmaskin. Man kan designa sina egna och det finns massor med olika utföranden att välja mellan. Hur bra som helst!Jag har nu delat upp lillans garderob i en dagisdel och en lite finare som får användas när hon är ledig från förskolan. Det är ju tråkigt om de där plaggen man gillar lite extra blir förstörda – självklart har inte pedagogerna alltid möjlighet att se till så kläderna skyddas från mat, sand och målarfärg så det känns smartast så här. Jag kommer göra i ordning en egen låda i byrån till förskolan så att Gabriel (och kanske även Isabella lite längre fram) kan sköta klädvalen själva även de morgnar då jag inte är hemma. Dessutom är som sagt alla förskoleplagg numera namnade med söta namnlappar från Filur Namnlappar så det ska gå lätt att sortera efter tvätt. Gissa hur mycket tid jag sparade istället för att skriva namn med en penna på varenda liten tvättlapp. Super!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons