Vad vill ni veta? – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Vad vill ni veta?

Häromdagen kom jag att tänka på att det var väldigt längesedan vi körde en frågestund här inne på bloggen. Det vore så roligt om ni ville lämna en kommentar om vad ni vill se mer av, vad ni saknar, vad ni undrar över… ja, precis vad som faller er in. Det vore även intressant att veta hur ofta ni besöker bloggen? Gillar ni när det kommer flera inlägg per dag eller tycker ni att det räcker med ett? Det är verkligen så himla kul att ni är så många som är här inne och läser varje vecka och det hade varit superskoj att få lite feedback – så jag kan utforma bloggen lite mer efter era önskemål <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Hej Nina! Vore så himla intressant att läsa mer om hur det går med alla era språk! Tycker tex Gabriel att det är jobbigt att inte förstå allt Isabella säger eller gör han det? Hur går det med hans svenska och din portugisiska? Pratar ni bara engelska med varandra eller pratar ni svenska/portugisiska ibland också så att båda får öva på den andres språk? Och tycker du det någonsin känns jobbigt om dina nära och kära blir mer blyga inför att behöva prata engelska när Gabriel är med?😊 Får ni mycket blickar/frågor när ni är ute typ i parken och andra hör er prata engelska med varandra? Jag är världens språknörd så tycker det här är jättespännande!!😍 och är så avis på Isabella som får så många språk naturligt! Kraaammm

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Tusen tack för alla dina roliga frågor, det kommer ett enskilt eller kanske till och med flera språkrelaterade inlägg 🙂 Jag är också en språknörd så håller med dig, är sååå spännande. Och jag är rätt avis på lillan jag med, tänk så skönt att lära sig språk utan att behöva ragla grammatik. Haha! STOR KRAM <3

 2. L

  Jag skulle gärna vilja veta mer om hur ni kommunicerar i eran familj! Går det bra för Isabella att ta in båda språken. Har hon halkat efter på något språk? Kan Gabriel någon svenska? Om inte, Känner han sig inte lite ”utanför” när du och Isabella pratar? Berätta gärna hur ni ha det och hur ni kommunicerar. Tack för en bra blogg!!:)