Prickigt, randigt & blommigt – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Prickigt, randigt & blommigt

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgon fina ni! Igår satt jag framför datorn och pluggade i princip hela dagen, hela kvällen och ja – nästan halva natten. Först kvart över två kröp jag äntligen ner i sängen bredvid lillan och Gabriel, då gick verkligen mina ögon i kors av trötthet. Inte det absolut roligaste kanske, framför allt inte när det är ens sista lediga dag på en hel vecka… Då spenderar man ju såklart mycket hellre tiden med sin lilla familj, men det var verkligen SÅ nödvändigt. Nu kan jag tack och lov bocka av ett par punkter på min fullproppade to-do-list och en stor tyngd har släppt från mina axlar. Jag har fortfarande en del kvar att göra tills min deadline på måndagkväll, men det känns inte längre omöjligt att få klart i tid. Så det är jätteskönt! Note till mig själv: bättre planering tack, alltså jag fattar verkligen inte hur precis ALLT plötsligt kunde komma på en och samma gång. Flera deadlines i skolan, massa jobb, förskoleinskolning och så flytt på det. Ibland hade det varit otroligt skönt om man kunde klona sig själv. Jaja, idag jobbar jag mellan klockan 14 och 20 så nu ska jag passa på att njuta av min lilla busiga tjej hela förmiddagen. Alltså vilket yrväder vi har här hemma! Just nu sitter vi och äter frukost framför Babar, hennes nya favorit. Djungelboken är också väldigt poppis och hon vet namnen på vartenda ett av djuren. Haha! Jag vll förresten passa på att påminna er om min frågestund – Vad vill ni se mer av här i bloggen? Har ni några frågor? Något ni saknar? Lämna en kommentar HÄR 🙂

Dagens tips är kanske inte riktigt vad ni är vana vid att få från mig. För det första är det riktat till oss mammor (eller icke-mammor) istället för våra kiddos och för det andra måste jag väl ändå våga påstå att det är något mer färgsprakande än typiska “Nina-kläder”. Men ibland måste man gå utanför sin comfort zone och i vår har jag lovat mig själv att köra på både mer färg och mönster. Förra året såg vi mycket randigt, prickigt, blommigt, volangigt, omlottigt, senapsgult och midikjolar – trender som alla verkar hålla i sig även under 2018. Lite för mycket tant var min första känsla, men sååå sjukt snygg om man lyckas kombinera det rätt. Vad vågar man haka på mån tro?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.