Så stolt att jag spricker! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Så stolt att jag spricker!

Alltså denna lilla tjej – jag är så himla stolt att det inte är klokt. Idag körde Isabella sin första heldag på förskolan (9-14) och allt verkar ha gått hur bra som helst. Inte en enda ledsen min på hela dagen. Eller jo… när pappa kom för att hämta och det var dags att gå hem. Haha! Hon hade till och med somnat på vilan alldeles själv. Kan man spricka mer av stolthet eller? Ikväll somnade hon i sin egen säng i sitt egna rum för nionde kvällen i rad, vilket alltså aldrig har hänt innan vi flyttade hit. Och kanske får vi sova ännu en hel natts sömn? För ungefär varannan natt har lillan inte ropat på oss förrän vid sex, det har i princip aldrig heller hänt förut. Älskade unge så stor du har blivit! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.