Sneak peak från barnrummet – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Sneak peak från barnrummet

I annonssamarbete med Jollyroom 

Ni som har följt bloggen ett tag vet hur mycket jag har längtat efter att få göra i ordning ett eget rum till lillan. Ja, egentligen ända sedan vi fick reda på att hon låg i magen. För hur mysigt är det inte med barnrum?! Nu har vi bott i vår nya lägenhet i lite mer än en vecka och ingen blir väl förvånad när jag berättar att Isabellas rum är det som framför allt har prioriterats. Det finns fortfarande lite småpyssel att göra, men med stor hjälp av underbara Jollyroom har vi lyckats få det riktigt magiskt. Lillan ÄLSKAR sitt nya rum och har till och med sovit tre hela nätter alldeles själv där inne. Det har ALDRIG hänt förut. Här kommer en liten sneak peak 🙂 Vad tycker ni?

Den urgulliga kaninstolen kommer från märket Minitude som har massor med fint till barnrummet. Den här stolen finns även med älghorn och tillsammans med ett litet bord. Love it! Den fina tallrikshyllan från Alice & Fox är en stor favorit hos både mamma och dotter. Vi har satt upp den på perfekt höjd för att Isabella ska kunna välja och plocka ur godnattsagan själv varje kväll. Kan ni se vilken karaktär som är väldigt poppis här hemma hos oss just nu? 😉 klädstången från Alice & Fox hänger älsklingsplaggen framme. Den drömmiga drömfångaren kommer från Minitude och finns även i en annan variant med söta bollar. Den ska strax upp på väggen någonstans i lillans rum så då får ni såklart se en bild. Älskar drömfångare! Den ljuvliga hushyllan är en favorit som har hängt med lääänge. Vi hade den redan i Isabellas något provisoriska rum i Rom (vi bodde första två månader i en lägenhet för att sedan bo i en annan de sista två), men sedan fick vi inte med den därifrån. Som tur var finns den fortfarande kvar i Jollyrooms sortiment så nu blev det en ny likadan. Perfekt att fylla med massa söta saker, böcker eller varför inte en tuff lightboxPå den fina kistan sitter Isabellas bästa vänner och väntar på att hon ska komma hem från förskolan. Den är verkligen GRYM som leksaksförvaring – här i ryms hur mycket som helst och det går så himla fort att städa undan. Även den kommer från Alice & Fox och säljs bland annat i ett grymt barnrumspaket ihop med hushyllan och klädstången. Passa på!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons