Rodda vardagen med 8 barn – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Rodda vardagen med 8 barn

Hej fina ni! Det blev en hel del tårar även vid morgonens lämning, men någon timme senare fick jag ett sms från förskolan om att allt var bra och att Isabella till och med varit glad när de var ute och lekte på gården (hon tycker INTE att det är särskilt kul att leka utomhus när det är kallt…). När jag kom för att hämta vid två ville hon inte gå hem. Så himla skönt!

Tusen tack förresten för alla kommentarer till mitt inlägg igår om mina rädslor inför förlossning och barn nummer två. Skönt att så många känner igen sig, det är alltid lugnande att höra att man inte är ensam i sina tankar och känslor. Någon som nog har mer erfarenhet än de allra flesta av det här är min fina bloggkollega Satu. Underbara tjej får man verkligen leta efter! Härliga Satu driver bloggen Mybabydolls och är mamma till åtta små charmtroll mellan fem månader och nio år. Hon imponerar verkligen på mig varje dag sitt driv, sin ork och positiva energi.

Jag känner mig sjukt nöjd de dagar som jag lyckats rodda allt det där som hör vardagen till med ETT barn, tänk då Satu som dagligen gör detta med ÅTTA. Jag säger bara WOW! Satu bor tillsammans med sin fina familj i Nynäshamn i Stockholm, men kommer själv från Finland medan mannen är från Uruguay. Så kul med ännu en flerspråkig familj! De har ganska nyligen flyttat till hus som de har totalrenoverat invärtes och nu till våren väntas renovering av utsidan. Alltså, WOW igen!

bloggen delar Satu med sig av sitt minst sagt händelserika liv – hon skriver tänkvärda, ärliga inlägg med hög igenkänningsfaktor och tar dessutom jättefina bilder.  Jag menar, bara titta på den här lilla prinsessan nedan. Lilla Isabelle, det allra senaste tillskottet i familjen Nordling-Gonzalez. Har ni någonsin sett något sötare?! Gulleplutt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.