Nytt till bebisen i magen – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Nytt till bebisen i magen

Än så länge har jag knappt köpt något till bebisen i magen. Vi har en hel del sparat från Isabella och jag tänkte börja gå igenom kartongerna som står i mina föräldrars källare efter ultraljudet på torsdag. Sedan får vi se vad som kan behövas fyllas på. Häromveckan fyndade jag i alla fall några söta plagg på H&M:s rea och det tänkte jag visa er idag. Alltså kolla vad gulligt! Finns det något roligare än bebiskläder? Allt är ju så litet och puttinuttigt att man smäller av.

Det här setet köpte jag i storlek 56. Det är verkligen SÅ mini och jag kan ärligt talat inte komma ihåg att Isabella har varit så här liten. Men det har hon. Jag hade bara köpt någon enstaka body i storlek 50 och till och med den var rätt stor när hon var alldeles ny. 56 hade jag också varit rätt sparsam med då ALLA runt omkring ju sa att de växer ur kläderna så himla snabbt, men den storleken kunde hon faktiskt ha ett bra tag. Så jag ska nog införskaffa ett par till plagg för säkerhets skull, om nu bebis nummer två skulle vara ungefär lika stor som lillan när hen bestämmer sig för att titta ut. Jag vägde 2800 gram som nyfödd och var 48 cm lång, Gabriel 3900 gram och 52 cm. Isabella hamnade typ precis mitt emellan med sina 3380 gram och 50 cm, ska verkligen bli spännande att se hur det blir med tvåan. Jag minns att jag längtade tills lillan växte lite för jag hade köpt massor av kläder i storlek 62. Haha! Hur söt var inte den här koftan då? Grym knäppning! Omlottplagg till bebisar måste ju vara bästa uppfinningen ever. Den här köpte jag i storlek 62 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.