Fira kärleken – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Fira kärleken

Vi har haft ett alldeles ljuvligt dygn på Varbergs stadshotell och Asia spa. När vi anlände till rummet igår möttes vi av fruktfat, chokladpraliner och alkoholfritt bubbel. Mums! Sedan hängde vi i det underbara spa:et hela eftermiddagen för att till sist avsluta kvällen med en fantastisk trerättersmiddag i restaurangen. Ibland måste man få lov att fira kärleken lite, eller hur?! Jag kom som vanligt på att fota det fina hotellrummet när vi redan hunnit stök ner. Alltid samma visa! Haha! Jag har verkligen sovit som en prinsessa i natt. Vaknade visserligen tidigt, men utan att ha blivit väckt en enda gång under natten. Så skönt! Sedan åt vi världens godaste frukost med nygräddade våfflor, croissants, frallor och färsk frukt. Älskar hotellfrukostar! Vid elva checkade vi ut och tog tåget tillbaks till Kungsbacka där Isabella hade busat runt med mormor och morfar som en liten tok. Nu väntar ett par timmars jobb – hörs ikväll igen! Kram <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nat

  ljuvligt
  ja gud såklart man ska det och passa på när tillfälle bjuds att vara lite själva
  Ju fler man blir i familjen desto färre blir de där tillfällena, men man får passa på när det finns en liten stund att bara vara själva
  Skönt att ha släkten nära som ni har nu, måste vara underbart att kunna ha lite barnpassning från nära släkt.
  Hur känner du för att flytta utomlands igen nu efter att du fått testa på att ha lite mer avlastning? hur kände du inför sverigeflytten? var det bara positivt eller också jobbigt? vore jätte skoj att läsa mer om flyttarna och känslor tankar inför och efter

  Hur känner du för att bo mer utomlands med två små och även sedan när det blir skolgång och sådant?