Nu är jag ensamstående! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Nu är jag ensamstående!

God morgon på er! Jag har precis lämnat Isabella på förskolan och nu väntar ett par timmars jobb i butiken. Nya stödstrumpor inhandlades igår – min räddning. Jag bävar dock inför slutet av graviditeten för jag minns hur fruktansvärt jobbigt – ja, nästintill omöjligt det var att få på de där jäkla strumporna med stora magen “i vägen”. Det är liksom redan komplicerat som det är. Haha!

Det blev en del tårar vid dagens lämning tyvärr. Dock verkade hon redan ha slutat gråta när jag vinkade hejdå till henne i fönstret någon minst senare. Än så länge har jag inte lyckats lämna utan att hon blir ledsen en enda gång (förutom de tre första dagarna efter inskolningen – då dansade hon in på förskolan), men Gabriel fick till två av tre lämningar utan gråt förra veckan. Så förhoppningsvis släpper det även för mig snart – för nu blir det jag som lämnar varje morgon ett bra tag framöver. G åkte till Brasilien imorse och blir borta i tre veckor. SOM vi kommer sakna honom, speciellt Isabella som spenderat mer tid med sin pappa än någonsin tidigare under de senaste månaderna. “Jag ska ta hand om dig mamma, precis som Viggo tar hand om nallen i boken” sa hon imorse min fina lilla unge. Sedan vinkade vi av pappa vid tåget.Jag har varit mycket ensam med lillan under hennes första år. Gabriel har rest väldigt mycket i jobbet och periodvis har det nästan känts som om han varit mer borta än hemma. Men de senaste månaderna har vi blivit väldigt bortskämda med att ha honom hos oss, det har bara blivit några korta resor med ett par dagar i rad – så visst känns det lite ovant den här gången. Förra våren fick jag en läsarfråga om jag aldrig blir svartsjuk eller känner mig ledsen när Gabriel är borta och reser, tips om hur jag fått det att funka bra efterfrågades också. Jag svarade SÅ HÄR!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Min son grät i perioder när jag lämna på förskolan. De kunde gå bra i flera veckor och sen blev de jobbigt igen. Nu är han snart 4 år och visst vill han inte gå in ibland men han gråter inte längre iallafall.

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Det blir väl lite så att det går i perioder kanske… men börjar verkligen gå bättre och bättre i alla fall så det känns väldigt skönt… 🙂 Kram!

Annons