Ingen urinvägsinfektion! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Ingen urinvägsinfektion!

Vilket ljuvligt väder vi fick idag! På förmiddagen var det dock mulet, men då var vi ändå upptagna med läkarbesök så det gjorde inte så mycket. Urintestet såg i alla fall jättebra ut och där fanns inget tecken på någon infektion, men de skickade ändå provet på odling för säkerhets skull. Isabella har dock kissat precis som vanligt idag, inte oftare än normalt och inte en enda olycka, och hon har svarat “nej, inte längre mamma” när jag har frågat om det fortfarande gör ont. Mycket märkligt, men väldigt skönt såklart. Hon har varit pigg, glad och feberfri så imorgon blir det förskola och jobb för vår del igen.

När Isabella sov middag tog jag med mig lite fika ut på vår underbara terass och njöt av solen. Alltså, det blev nästan FÖR varmt. Haha, hur är det möjligt? Till helgen blir det nog att tvätta rent golvet och plocka fram utemöblerna. Jag är så himla pepp på att göra fint därute. Ägarna till lägenheten har lämnat kvar en loungegrupp och lite andra möbler – men fina växter och en grill ska garanterat inhandlas. Ser fram emot många härliga sommarkvällar tillsammans med vänner och familj. Jag lurade ut Isabella en stund också när hon vaknat, men efter en stund ville hon hellre gå in och leka. Jag ville gärna ta vara på den härliga eftermiddagen och lockade med alla roliga lekplatser här i området, mata ankorna, kasta sten i ån och så vidare – men lillan ville bestämt stanna här hemma. Så jag lät det vara. Imorgon blir ändå en lång dag på förskolan eftersom jag jobbar 9.30-16 och Gabriel är i Brasilien så det passade kanske bra med lite hemmamys. Vi har lekt Pippi Långstrump, byggt med klossar och jag slängde ihop en jättekastrull med köttfärssås. Jag drygar alltid ut med de grönsaker jag har hemma – idag blev det morötter, zucchini, bönor och majs. Super att göra storkok när man är ensam hemma med liten förresten – inte alltid man har tid att stå särskilt länge vid spisen för att få middagen klar.Igår mötte vi upp min gamla mammakompis från Barcelona, som också bor här i Kungsbacka, och hennes två barn Matheo och Meia efter förskolan. Vi tog en sväng till biblioteket där vi fikade och lät ungarna busa av sig. Lilla Meia är bara åtta månader och i en sååå härlig fas. Supernyfiken på allt och bara så himla glad och nöjd. Tänk att vi snart också ska ha en liten sån där skrutta igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.