Gå in på ditt rum! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Gå in på ditt rum!

Jag måste bli bättre på att skriva upp saker som Isabella (nu 2 år och 4 månader) säger – man glömmer ju så himla lätt, men sånt här är verkligen superroligt att komma ihåg längre fram. Igår morse blev hon väldigt irriterad på mig när jag sa att hon var tvungen att borsta tänderna…

Isabella: Nu får du gå in på ditt rum mamma tills du blir snäll mot mig… 

Jag: 

På eftermiddagen kom det här:

Isabella: Mamma titta, jag är Pippi Långstrump. Jag har två tofflor på huvudet! 

Jag: Tofflor? Menar du tofsar älskling?

Isabella: Ja tofflor!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Majsan

  Jag har böcker till bägge barnen där jag skriver allt från deras första ord till tokiga ord och saker de vill göra när de är stora. Där sitter även deras första tappade tand.

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Åh bra idé!! Jag är så himla glad att jag har bloggat större delen av lillans liv i alla fall, så lätt att kunna söka i arkivet – men sedan är det såklart mycket som inte står med… Kanske borde införskaffa mig i en speciell bok också. Kan nog uppskattas när hon är stor 🙂 Kram!