Livet med förskolebarn – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Livet med förskolebarn

Morning morning! Lössvarning i förrgår, idag hade det ljuvliga ordet “magsjuka” tillkommit på skylten som hänger på förskolans dörr. Underbart! Välkommen till livet med förskolebarn, I guess. Hoppas hoppas att vi slipper! Grått och trist väder i Kungsbacka idag, men vet ni vad? Jag jublar inombords ändå – för jag lyckades precis med min första lämning utan gråt. Isabella ville först inte riktigt gå in, men sedan släppte det och det blev inga tårar överhuvudtaget. Så himla skönt! Min fina lilla älskling, mamma är så stolt över dig att jag nästan spricker.Nu jobb till klockan fyra. Det kommer upp ett tidsinställt inlägg under dagen, so keep your eyes open. Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.