Molvärk & gravid vecka 20 – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Molvärk & gravid vecka 20

I tisdags gick jag, efter det nya BF-datumet som vi fick vid rutinultraljudet förra veckan, in i vecka 20. Veckouppdatering kommer i helgen, men idag tänkte jag skriva om något annat. De senaste veckorna har jag upplevt en ihållande molande värk i nedre delen av magen samt ryggen till och från. Typ som mensvärk, men med olika intensitet beroende på hur mycket jag varit igång under dagen. Ibland gör det till och med rätt ont. Är det sammandragningar? Förvärkar? Jag kan inte minnas att jag hade det så här tidigt under förra graviditeten? Först framåt slutet började jag känna av hur livmodern förberedde sig, men då blev hela magen hård på ett annat sätt och värken var inte lika ihållande utan gick över efter en stund. Nästa fredag ska jag till barnmorskan på kontroll så jag får väl se vad hon säger… Vad tror ni?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Tror du att det är så här foglossning känns? Trodde att det var mer smärta i själva bäckenet, men det här sitter liksom i nederdelen av magen och ryggen…

 1. Mikaela

  Om det kommer när du håller igång och lugnar sig när du vilar är det förvärkar. Man känner tidigare med andra barnet! Men de ska inte göra ont, då behöver du sänka tempot så inte tappen påverkas… ❤️

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Tack snälla för din kommentar! Lite ont gör det ju… Kanske borde trappa ner på tempot lite… <3